Așa cum l-a făcut mama: un bărbat gol-goluț, stă la coadă în aeroport să se îmbarce în avion VIDEO

Așa cum l-a făcut mama: un bărbat gol-goluț, stă la coadă în aeroport să se îmbarce în avion

Poliția de la aeroportul din Domodedovo din Moscova a oprit un bărbat complet gol în timp ce stătea la coadă să se îmbarce într-un avion cu destinația  Crimeea.

Filmulețul care a fost postat pe canalele de socializare au devenit virale. Omul stă liniștit și așteaptă la coadă pentru a-i fi verificate documentele.

Citește și  ”Până când moartea ne va despărți”. Un cuplu din Italia s-au lăsat uciși de un tren: ultima îmbrățișare înainte de impact

Pasagerul extravagant, pare a fi complet calm, ca și cum a fi gol era ceva normal și deloc neobișnuit. Potrivit unui martor, omul a explicat că hainele “fac rău la aerodinamica organismului  “.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.