Așa a murit Lăcrămioara…”Ce faci? Aștept un copil de la tine, te iubesc”: el o omoara, apoi merge la frizer

Românca Ana Maria Lăcrămioara 30 de ani, a fost ucisă în Partinico de bărbatul căsătorit cu care a avut o aventură, un antreprenor local de la care aștepta un copil. Omul a mărturisit“

Apar detalii îngrozitoare despre uciderea lui Partinico . Ana Maria Lăcrămioara  de 30 de ani, a fost ucisă de bărbatul căsătorit cu care a avut o aventură, un antreprenor local de la care aștepta un copil. ” Ce vrei să faci? Sunt însărcinată ! Te iubesc” : acestea ar fi fost ultimele cuvinte ale femeii înainte de a fi tăiată, potrivit ziarelor locale. Ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, antreprenorul în vârstă de 51 de ani s- a dus la frizerie.

 

Naște în mașină, închide fiul într-o pungă de gunoi lăsându-l să moară

Cadavrul femeii, ucis barbar cu răni înjunghiate , a fost găsit aseară în mediul rural din Partinico, nu departe de autostradă. Bărbatul  Antonino Borgia  a fost arestat și mărturisit.

Antreprenorul era căsătorit și tatăl unui copil. El a mărturisit că a ucis-o pe Lăcrămioara  cu un cuțit  în stomac, după care a lovit-o de mai multe ori cu un băț de lemn. Până la urmă, i-ar fi provocat o rană mortală pe gât. Este posibil – scrie PalermoToday – că ea s-ar fi săturat de acea relație clandestină, mai ales că aștepta un copil și se pare că i-a   cerut bărbatului bani , aproximativ 3 mii de euro.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.