Aruncă o privire în telefonul unui băiețel și-l savează din mâinile unui pedofil

A salvat un copil din ghearele unui pedofil, aruncând o privire accidentală pe telefonul mobil. Daniel Ollert, un manager de 31 de ani din Munchen, a constatat că un tânăr de 13 ani este victima abuzului și hărțuirii de către un pedofil și l-a raportat autorităților.

Era 2 februarie 2018 când, ca în fiecare dimineață, Daniel stă în metrou. Alături de el este un băiețel care se joacă cu telefonul. La un moment dat aruncă o privire pe ecran și ce citește în lasă îngrozit: ”Ai dori să mă îmbrățișezi din nou în spatele containerelor?”,semnat „Unchiul Millie”. Daniel șocat înțelege că în spatele acelor cuvinte se află ceva mult mai grav. Așa că alege să vorbească cu copilul, între o stație și alta. „De ce te îmbrățișează unchiul Millie în spatele containerelor și nu în public? Mama ta știe ? », îl întreabă pe copil. «Nu – răspunde el -. Este mai bine așa “.

Italia comemorează un an de la prăbușirea podului de la Genova în care a murit și un român / Video

„Te-a îmbrățișat până acum?”, în întreabă Daniel. „Da”, spune copilul. Dar, are așa de multe îndoieli că îi cere numărul de telefon al copilului ca să mai vorbească din când în când. După ce s-a dat jos din metru, s-a dus direct la poliție  și a aflat că „Unchiul Millie” se numește George H de 58 de ani. Daniel și agenții s-au precipitat la casa băiatului. Doar în acel moment copilul a mărturisit   „Daniel, trebuie să-ți spun ceva. Am făcut sex cu unchiul Millie ”, spune el.

Fabula ”Șarpele și licuriciul”, morala care te va pune pe gânduri

După investigații s-a descoperit că pedofilul a violat în trecut alți patru copii, inclusiv nepoata sa și fiica sa vitregă. Agenții, în urma perchieziției au găsit hard disk-uri pline de pornografie infantilă, inclusiv un videoclip al unei minore goale într-o pădure. Datorită intervenției Ollert, el a fost condamnat la 8 ani și este acum în centrul de corecție al spitalului Isar Amper din Munchen.

Pentru curajul său, tânărul din Monaco va primi „Medalia pentru contribuția la securitatea internă” de către ministrul de interne al Bavariei, Joachim Herrmann, pe 5 septembrie.

De Andreea Sas

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.