Arsuri de țigări și diverse arsuri de brichetă pe corpul fiului său de 2 ani: tatăl acuzat de tortură

Arsuri de țigări și diverse arsuri de brichetă pe corpul fiului său de 2 ani: tatăl acuzat de tortură

A fost condamnat în închisoare pentru uciderea și torturarea fiului său de doi ani.  Alija Hrusic de 25 de ani rezident în  la Milano de origine croată, ieri a fost condamnat de omor voluntar agravat, tortură agravată și maltratare agravată . În special, procurorul Giovanna Cavalleri a contestat crima agravată prin faptul că a folosit „tortura” și că a acționat „cu cruzime față de copil , din motive inutile constând  că cel mic ”rămas fără scutec și s-a murdarit”.

Și-a ucis mama și a transmis secvențe live pe pagina sa de Facebook

Soția și ceilalți doi copii se dovedesc a fi în schimb victimele bărbatului.  Potrivit presei italiene încă de la începutul relației lor el și-a bătut și rănit soția de cele mai multe ori s-a  în prezența copiilor minori. Bărbatul a  lovind-o cu palmele, cu pumnii  uneori folosind o centură, în alte ocazii folosind bastonul unei mături sau fire electrice “. Mai mult, bărbatul în aprilie 2019 a amenințat că va ucideea întreaga familie. Deseori femeie a încercat să-l părărsească, dar acesta a foslosit violența și ia luat telefonul pentru a nu putea cere ajutor.   Femeia era însărcinată în luna a patra când s-a produs tragedia. Bărbatul se trezise în miez de noate din cauza plânsetelor celi=ui mic. Sub influenza drogurilor a început să-l ardă cu âigara și cu o brichetă. L-a mușcat …l-a insultat ..l-a bătut cu pumnii și picioarele chinuindu-l până când cel mic a încetat din viață.

Este prima dată când infracțiunea de tortură a fost contestată în Italia. Bărbatul a mărturisit că a bătut copilul până la moarte.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.