Arsa din cauza un tatuaj cu henna: va avea cicatrici pentru tot restul vietii / VIDEO

Arsa din cauza un tatuaj cu henna: va avea cicatrici pentru tot restul vietii

Medison, o fetiță de 7 ani a avut o experiență îngrizitoare în timp ce era în vacanță la Marea Roșie, în Egipt, cu părinții . Copila  s-a trezit arsă și plină de beșici și cicatrice pe brațe datorită unui tatuaj cu henna.

Atât fetița cât și fratele ei le-au cerut tatălui permisiunea de a-și face un tatuaj cu henna. Fiind vorba de un tatuaj temporar, bărbatul le-a dat voie copiilor, doar erau în vacanță… Dar ceea părea a fi o distracție inocentă, s-a dovedit a fi un adevărat calvar.

Serviciul de tatuaj a fost oferit direct de către hotelul de 4 stele în care locuiau, dar la puțin timp după aceea, Madison a început să simtă o durere în braț, însoțită de un sentiment de mâncărime puternică. Copila a fost internată de urgență la spital cu beșici și arsuri dureroase. Păcat însă că a fost prea târziu pentru a împiedica formarea cicatricelor: vor rămâne pe brațul copilului pentru viață.

Deși henna este în general inofensivă, substanța neagră nu trebuie subestimată deoarece este compus dintr-un colorant periculos, care nu este deloc natural.

Pentru a înegri pigmentul, uneori se adaugă aditivi și substanțe, cum ar fi parafenilendiamina (PPD), ilegal  în Uniunea Europeană, care poate provoca alergii.  Printre consecințele unui tatuaj de henna de acest tip se numără arsuri ale pielii, mai mult sau mai puțin grave, inflamații, erupții cutanate.

Te-ar putea interesa și Si-a ucis sotul in timpul unui joc erotic cu tema Kung Fu

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.