Arsă de vie de către fostul iubit, Judy moare dar va depune oricum mărturie împotriva criminalului

Destinul nu a fost deloc bun cu Judy Malinowski, o femeie care a fost atacată și arsă de vie de fostul ei iubit în august 2015 . Femeia,  mama a două fetițe , a fost stropită cu benzină și dată foc de fostul ei iubit  Michael Slager în apropiere de stația de serviciu Gahanna, Columbus. Judy Malinowski a supraviețuit incredibil de arsurilor pe tot corpul, dar în 2017, după aproximativ doi ani de suferință, a murit. Cu toate acestea, chiar dacă Judy Malinowski nu  mai era în viață, mărturia ei a fost acceptată la proces.

De fapt, un videoclip înregistrat cu puțin înainte ca  Judy Malinowski să moară a fost afișat în sala de judecată. În timpul procesului pentru omorul de gradul I – pentru prima dată într-un proces în Statele Unite – înregistrarea unei mărturii video de către Judy cu puțin timp înainte de moartea sa va fi admisă ca dovadă . Chiar dacă apărarea a făcut tot posibilul pentru a evita prezentarea acestui video în tribunal, judecătorii au decis că poate fi vizualizat și folosit ca dovadă.

Citește și Și-a exterminat cu sânge rece soția și cei trei fii ai săi: arestat

Slager în 2016 fusese deja condamnat pentru la 11 ani de închisoare pentru  agresiune agravată. Acum, din moment ce Judy Malinowski a murit el  riscă pedeapsa cu moartea. După groaznicul episod de violență statul Ohio a introdus pentru oricine o circumstanță agravantă a crimei dacă victima rămâne permanent desfigurată sau mutilată.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.