Arnold Schwarzenegger a fost atacat in Africa de Sud cu un picior in spate / Video

Arnold Schwarzenegger a fost atacat de un nebun în timpul unui eveniment din Africa de Sud într-o sală de gimnastică. Videoclipul a fost publicat pe You Tube și se vede cum actorul și fostul guvernator al Californiei este lovit cu putere cu piciorul de un bărbat care l-a luat prin surprindere.

 

“Vă mulțumim pentru preocupările dvs., dar nu vă îngrijorați”, a scris actorul pe Twitter după incident. “Am crezut că am fost împins de mulțime, ceea ce mi se întâmplă des. Mi-am dat seama că am fost lovit după ce am văzut videoclipul, ca și voi. Mă bucur că idiotul nu mi-a întrerupt video-ul pe  Snapchat »

 

Actorul în vârstă 71 de ani filma cu telefonul câțiva studenți în timp ce făceau exerciții, când s-a întors cu spatele la sală atatcatorul l-a lovit din zbor cu piciorul în spate.  Imediat securitatea a intervenit și l-a blocat pe bărbat. Teamă și îngrijorare, dar, din fericire, Arnold nu a pățit nimic, sau mai bine așa spune el. Bărbatul l-a lovit cu putere iar actorul a fost pratic aruncat la pământ, dar să sperăm că este cum spune el și că nu a pățit nimic.

 

Despre protagonistul atacului nu se cunosc detalii, dar în video se aude vocea lui :   “Ajută-mă, am nevoie de un Lamborghini”

 

https://youtu.be/mliCm4jzt8Y

Te-ar putea interesa și Aruncati vii in puturi si stropiti cu benzina: masacrul ogarilor spanioli continua si in 2019

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.