Armata franceză a declarat că l-a ucis Abdelmalek Droukdal, unul dintre cei mai importanți lideri al Qaeda din Africa

Franța a declarat, vineri, că l-a ucis unul dintre cei mai importanți comandanți al Qaeda din Africa, Abdelmalek Droukdal în Mali. Știrea a fost dată de ministrul francez al apărării, Florence Parly, care a precizat că operațiunea a fost efectuată în nordul Mali și că mai mulți dintre colaboratorii săi au fost uciși pe lângă Droukdal.

Centrul de distribuție Amazon s-a prăbușit în urma unui incendiu de proporții | Video

În acest moment știrea nu a fost încă confirmată de grupul terorist, chiar iar în trecut Franța a anunțat în mod greșit uciderea liderilor al Qaeda. Dacă totuși s-ar confirma, ar fi „o mare pierdere” pentru grupul terorist, a spus Wassim Nasr, unul dintre experții francezi în materie de  terorism.

lider al Qaida

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și VK

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.