Arhiepiscopul Sucevei și Rădăuților ÎPS Pimen a fost infectat cu COVID-19

ÎPS Pimen are o formă ușoară de boală, însă din cauza vârstei înainte riscurile sunt mari.  Potrivit unor surse medicale, înaltul prelat a ajuns la spital cu stare febrilă și s-a luat în calcul transferarea sa cu elicopterul de la Suceava la Institutul „Matei Balș” din București.

Coronavirus, și-a tăiat limba pentru a opri infecția: sacrificiul nebun al unui indian

Informaţia a fost confirmată de Grupul de Comunicare Strategică: „Da, putem confirma informația potrivit căreia Arhiepiscopul Sucevei și Rădăuților, IPS Pimen, a fost confirmat pozitiv la testul pentru noul coronavirus”. ÎPS Pimen va fi transferat cu elicopterul, de la Spitalul de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava, la Institutul „Matei Balș” din București, relatează Monitorul de Suceava

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.