Arhiepiscopul care dorește demisia Papei i-a scris lui Trump o scrisoare incredibilă

Donald Trump îi mulțumește Monseniorului Viganò pentru susținere, episcopul moralizator care cere ani de zile capul lui Bergoglio. Potrivit fostului nunțiu apostolic, protestele Black Lives Matter față de moartea lui George Floyd fac parte dintr-o campanie orchestrată de „copiii întunericului” împotriva „copiilor luminii”, în care îl include pe Trump.

„Sunt atât de onorat de scrisoarea incredibilă pe care  arhiepiscopului Viganò mi-a încredințat-o. Sper că toată lumea, religioasă sau nu, o va citi! ” Donald Trump a distribuit  pe Twitter o scrisoare pe care i-a trimis-o Carlo Maria Viganò, arhiepiscopul și fostul ambasador al Vaticanului în Statele Unite, în care religiosul laudă și apără activitatea președintelui american în gestionarea protestelor cauzate de moartea afro-americanului George Floyd ucis de un polițist alb pe 25 mai în Minneapolis.

“Domnule președinte, asistăm în aceste luni la formarea a două părți pe care le-aș numi biblice: copiii luminii și copiii întunericului”, scrie el. Evident, Trump face parte din copiii luminii.

Legătura dintre Viganò, opoziția cu Papa Francisc și cercurile ultra-conservatoare americane este cunoscută de multă vreme. Deja, în 2018, a cerut demisia lui Bergoglio și care între timp l-a acuzat că este „de partea dușmanului”, adică Satana și că conduce cu „falsul magistru” o Biserică care vrea să fie „brațul spiritual al Noii Ordini Mondiale și avocat al Religiei. Universal”.

În scrisoare, fostul nunțiu apostolic către Statele Unite a spus că măsurile de carantină împotriva Covid 19 și protestele Black Lives Matter fac parte dintr-o campanie sofisticată orchestrată de „fiii întunericului”, și anume „statul profund care are drept scop eliminarea lui Trump de la Casa Albă.

Trump a postat tweet-ul site-ului LifeSiteNews cu textul complet al scrisorii din 7 iunie. În aceasta, prelatul se referă la „aliniamente biblice” opuse. Pe de o parte, așa cum s-a menționat, „copiii luminii, animați de dorința de a face bine, de a fi cinstiți, de a-și începe o familie, de a avea un loc de muncă, de a da prosperitate țării”. Pe de altă parte, copiii întunericului „care se slujesc singuri, nu au principii morale care vor să demoleze familia și neamul”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter,  Instragram și Odnoklassniki

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.