Argentina, un ofițer de poliție și-a ucis iubita și fratele: credea că cei doi au o relație

Drama în Argentina, unde un ofițer de poliție, și-a ucis  iubit și pe fratele lui, apoi în disperare a decis să se sinucidă . S-a întâmplat luni 25 mai la Pehuajó, în provincia Buenos Aires. Ofițerul era convins că între iubita lui de 19 ani  și fratele lui era o relație romantică clandestină. Din acest motiv, el a tras două focuri de armă care au fost fatale pentru Brenda Aylén Rojas și Felipe Lulich.        Boris Lulich  și-a împușcat iubita din spate iar pe fratele, un glonț în abdomen i-a fost fatal.

Durerea unei mame: moare de inimă rea după ce fiu ei a fost ucis în urmă cu un an

Autoritățile au fost alertate de tânăra care a spunea că este amenințată de iubitul ei . Boris Lulich, după ce și-a ucis iubita și fratele a decis să-și  pună capăt vieții cu un glonț în tâmplă.  Lulich era deja cunoscut de poliția argentiniană dar nu pentru că era agent. În 2016 a fost condamnat la doi ani și jumătate de închisoare și demis  din funcțiile publice, sub acuzația de corupție.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter, Instragram  și VK

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.