Argentina, femeie stropită cu alcool și arsă de vie: soțul ei a fost arestat

Veronica a fost o femeie argentiniană, victimă a soțului ei care într-un moment de nebunie  a stropit-o cu alcool și i-a dat foc. Femeia a suferit arsuri de 80% din corp și a murit după puțin timp ce a a ajuns la spital. Oroare s-a petrecut în luna martie.

Veronica Soulé, în vârstă de 31 de ani, locuia împreună cu soțul ei, Lisandro Cabral, într-o locuință aproape de mama ei. Într-o noapte, vecinii au auzit o ceartă puternică venind din acea casă și, la scurt timp, mama lui Veronica l-a văzut-o pe Lisandro intrând în casa ei. Bărbatul a spus că soția sa a încercat să se sinucidă, dându-se foc. Când mama a intrat în casa fiicei, a găsit-o pe Veronica într-o baltă cu apă și cenușă. Ultimele cuvinte pe care le-a spus înainte să moară au fost: „Vrea să-mi ia copiii . ”

Ucisă cu lovituri de topor de către tatăl ei pentru că s-a întors prea târziu acasă

Medicii care au ajuns în scurt timp în locuință au transportat-o ​​la spitalul din Rosario. Femeia a murit la scurt timp după spitalizare. Autoritățile l-au interogat pe bărbat, dar versiunea lui   nu i-a convins. Dar numai în aceste zile au instituit detenție preventivă sub acuzația de omor agravat și de violență.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.