Argentina, abuzuri asupra copiilor surzi: doi preoți condamnați

Argentina, abuzuri asupra copiilor surzi: doi preoți condamnați

Doi preoți au fost condamnați în Argentina la peste 40 de ani de închisoare pentru comiterea abuzurilor asupra copiilor surzi ai unei școli catolice.

O femeie a fost sfâșiată de cei doi pitbulli ai săi. S-a dus la ei doar să le ducă de mâncare

Este vorba despre argentinianul Horacio Corbacho, condamnat la o pedeapsă de 45 de ani de închisoare, și italianul Nicola Corradi, căruia i-au fost impuși 42 de ani.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.