Are un accident de motocicletă și află că este însărcinată, mama își amputează piciorul pentru a-și salva copilul

Are un accident de motocicletă și află că este însărcinată, mama își amputează piciorul pentru a-și salva copilul

Caitlin Conner, 29 de ani, s-a trezit în fața unei alegeri dificile: să-și salveze piciorul sau viața fetiței pe care o purta în pântec,  iar femeia a ales a doua opțiune.

Prezența unei sarcini, de fapt i-ar fi împiedicat pe medici să continue o operație lungă și complicată care i-ar fi putut salva piciorul. Caitlin a ales să aibă intervenții mici, anestezie scurtă pentru a-și proteja fătul, chiar dacă aceasta de fapt, a dus la pierderea piciorului. Din acel moment a început să facă totul pentru a sta în picioare înainte de nașterea copilului său: a învățat să meargă cu o proteză  și-a reluat abilitățile și a reușit să facă mult mai mult.

O bătrână de 90 de ani a fost jefuită și violată de doi minori în Italia: unul dintre ei era prietenul nepotului victimei

„A trebuit să mă mulțumesc cu esențialul, calmante  ușoare, anesteziei și antibioticelor pentru a mă asigura că copilul este în siguranță, ceea ce era periculos și dureros. Știam că trebuie să stau calmă, altfel copilul ar fi putut fi afectat ”, a declarat femeia pentru presa locală, explicând că din momentul în care a știut că este însărcinată, nu mai era prioritatea, ci fiica ei. Când s-a născut copilul, dorința ei era să facă totul pentru a putea juca cu ea și așa a fost. Ba mai mult , a înființat o asociație vare se ocupă cu sprijinirea persoanelor cu dizabilități .

De Andreea Sas

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.