Are trei tumori care o împiedică să mănânce și să vorbească: “Rămân puternică pentru familia mea”

Debbie Caquias, o mamă  de 51 de ani din  New York, se luptă de trei ani împotriva a trei tipuri de cancer diferite .

“Sunt numite lucruri simple care îmi lipsesc enorm de mult cum ar fi: să zâmbesc, să mănânc și să-mi sărut copiii”, pune ea potrivit Metro. Femeia are  nevoie de imunoterapie într-o clinică specializată, dar nu-și poate permite. Din acest motiv, membrii familiei sale au organizat o strângere de fonduri.

În ciuda a tot ceea ce s-a întâmplat cu ea în ultimii 12 ani, Debbie Caquias vrea să rămână puternică pentru familia ei. Ea luptă împotriva a trei forme de cancer care au desfigurat-o.  Când merge pe stradă toată lumea se holbează la ea, dar cu ajutorul soțului ei Sam și a fiicelor, Gabby de 12 ani și Kenzie de 10 de ani, reușește să meargă înainte.

“Dupa ce am fost diagnosticată cu trei tipuri de cancer diferite, medicii au spus ca sunt incredibil de ghinionistă, ma simt ca o bomba cu ceas în așteptarea urmatorului dans cu diavolul.”

Un bunic cu boala vitiligo creează păpuși croșetate pentru a ajuta copiii să depășească această diversitate

 

Debbie a fost diagnosticată cu cancer la limbă în 2007 și a trebuit să facă șapte săptămâni de chimioterapie și radioterapie. Gura și gâtul ei i-au fost arse  încât nu mai putea mânca. În  2015 a avut o intervenție chirurgicală reconstructivă, dar maxilarul s-a dezintegrat și ochiul stâng a paralizat. Tumorile i-au pătruns în oase și ganglionii limfatici.

Singura speranță pe care Debbie o are este să adune 150.000 de dolari (133.000 de euro) pentru imunoterapie într-o clinică de specialitate, dar nu-și pot permite acest lucru.  Soțul ei, Sam, și-a epuizat întregul concediu anual și încearcă să nu i-a zile libere neplătite, pentru a-și menține familia.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.