Are doar 6 ani și este aproape orb, dar cântă la pian melodia Bohemian Rhapsody. A devenit un star VIDEO

Micuțul Avett Ray Maness are 6 ani și este aproape orb, dar cântă la pian Bohemian Rhapsody ca celebrul cânțăreț Freddie Mercury. Video-ul în care cântă micuțul a devinit viral ajungând aproape 700 de mii de vizualizări.

Potrivit mamei, micuțul Mozart din Ohaio, la doar vârsta de 11 luni s-a apropiat de pian și a început să cânte după ureche  ‘Twinkle Twinkle Little Star’, o melodie pentru copii. După puțin timp au început să apară cererile să cânte în public. El va cânta pentru un eveniment de strângere de fonduri organizat la o școală din Ohaio, în fața a 900 de persoane.

Citește și Sara în rochia de mireasă la mormântul prietenului ei ucis cu câteva zile înainte de nuntă

Copilul s-a născut cu retinopatia prematură, o boală vasculară a retinei care apare la nou-născuții prematuri. El este complet orb la un ochi și vede foarte puțin cu celălalt. Din acest motive este obligat să meargă cu un baston și să citească în braille.

De Marius Oprea

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.