Are 34 de ani dar arată ca un copil: povestea un bărbat din China

Această persoană din imagine are de fapt 34 de ani, dar majoritatea oamenilor îl consideră un adolescent de 13-14 ani. Bărbatul se numește Zhu Sheng Kai , și locuiește în mediul rural din apropierea orașului Xiantao, în provincia Hubei. Datorită aspectului său, bărbatul nici măcar nu-și poate găsi o soție …nicio femeie nu vrea să-l cunoască.

Când avea 6 ani, în timp ce se juca cu alți copii o piatră l-a lovit direct în cap. Nu i-a curs sânge, avea doar o mică zgârietură. După aproximativ trei zile a început să se plângă de dureri de cap și să facă febră. A fost dus la un spital unde chirurgii au găsit un mic cheag de sânge pe creier. Zhu a suferit o operație de îndepărtare a cheagului de sânge și băiatul și-a revenit rapid.

În anii care au urmat, nimic nu a indicat faptul că lovitura și operația au contribuit la un efect grav asupra corpului său. Cu toate acestea, la vârsta de nouă ani, băiatul nu părea să aibă mai mult de șase ani. Era ca și cum ar fi încetat să crească ca Peter Pan ..

Jaf de un milion de lire în Marea Britanie! Hoții au furat un camion plin cu jocuri erotice. Apelul poliției

Părinții lui Zhu l-au dus înapoi la spital și au descoperit că băiatul avea o glandă hipofizară deteriorată și de aceea nu mai creștea. Li s-au administrat medicamente, dar l-au ajutat doar pe băiat să crească în înălțime În următorii douăzeci de ani, corpul său nu a trecut încă de pubertate.

„ Am 34 de ani și corpul meu este în continuare ca un copil. Nu pot avea copii și nimeni nu vrea să se căsătorească cu mine ” , spune Zhu.

Zhu a încercat mai mulți medici și specialiști, dar par să nu poată face nimic în legătură cu starea lui. Prin urmare, Zhu s-a resemnat în cele din urmă cu „ blestemul ” său, așa cum îl numește și a început să-și trăiască viața de burlac.

„ Când toți colegii mei sunt acoperiți de ridurile legate de vârstă, voi fi în continuare tânăr cu un chip de copil “

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și InstragramLasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.