Arabia Saudită, trei membri ai familiei regale au fost arestați

Trei membri ai familiei regale saudite au fost arestați. New York Times a raportat că arestările au fost făcute din hotărârea prințului moștenitor Mohammed bin Salman de a scăpa de eventualele obstacole în calea domniei sale.

Citește și VIDEO / În interiorul unei morgi din Iran: coridoarele îmbâcsite de cadavre

Atât fratele mai mic al regelui Salman, prințul Ahmed bin Abdulaziz, fostul prinț Mohammed bin Nayef cât și fratele său, prințul Nawaf bin Nayef au ajuns în spatele gratiilor.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.