Ar fi trebuit să spună ”Da”, dar amanta dă buzna în biserică: „Sunt însărcinată, copilul este al tău”

Amanta dă buzna în biserică: „Sunt însărcinată, copilul este al tău”   Nu se întâmplă foarte des să te trezești într-o astfel de situație. De obicei sunt scene pe care le putem vedea doar în filme. Dar în acest caz este vorba de un scenariu tragic și comic real în același timp… Păcat, totuși, că este adevărat.

S-a întâmplat în mijlocul unei nunți, în mijlocul ceremoniei, când o femeie a pătruns în biserica amenajată pentru viitorii soți. Femeia a început să țipe: „ Anthony! Te prefaci că nu mă cunoști? Nu ți-ai luat medicamentul azi? Anthony, știu că mă auzi! Te porți de parcă nu mă cunoști … Copilul tău este aici! “.

Citește și Un enorm scandal lovește ONG-urile, OMS și Medicii fără frontiere: 51 de femei congoleze au fost violate de lucrători umanitari

Acum încercați să vă imaginați mai întâi reacția miresei și apoi a oaspeților. O știre care a devenit virală grație unui videoclip publicat pe Tik Tok. Episodul șocant  s-a petrecut în Detroit , Michigan , în Statele Unite .

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.