Ar fi putut fi un masacru de Anul Nou: planul unui atac terorist descoperit la timp

Așa cum au declarat autoritățile din Moscova și din informațiile colectate de serviciile secrete americane, un atac terorist a fost descoperit din fericire la timp. Atacatorii au planificat un atac terorist în timpul sărbătorilor din 31 decembrie într-una din cele mai aglomerate piețe din  Sankt Petersburg

Atacul terorist programat pentru Revelion în centrul Sankt Petersburgului, Rusia și descoperit în ultimele ore de către poliție și agențiilor secreți  ruseși cu colaborarea CIA din SUA ar fi putut fi un masacru . Potrivit Moscovei, teroriștii au conceput și puneau în aplicare un plan de atac pentru a arunca o bombă în timpul sărbătorilor din 31 decembrie, într-una dintre cele mai aglomerate piețe din orașul rus.

Citește și Panică și teroare în seara de Anul Nou: cutremur puternic în Albania

Un plan care, dacă ar fi fost realizat, ar fi provocat un masacru. Două persoane au ajuns în cătușe, doi cetățeni ruși care, conform rapoartelor de la FSB, Serviciul Federal de Securitate rus, ar fi mărturisit deja. Cei doi ar fi doi extremiștii islamici ISIS. “Diverse materiale care demonstrează organizarea unui atac terorist au fost confiscate celor arestați care se confesează acum”, a informat FSB.

Însuși președintele rus Vladimir Putin a mulțumit ieri omologului său american, Donald Trump , în timpul unei conversații telefonice. “Președintele rus Putin a sunat să-mi mulțumească  pentru informarea lor despre un atac terorist planificat în frumosul oraș Sankt Petersburg”, a declarat astăzi însuși președintele american Donald Trump pe Twitter, adăugând: au reușit să descopere rapid planul și multe vieți au fost salvate. Coordonare excelentă și importantă ”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.