Aproximativ 67 de migranți au murit într-un naufragiu în largul coastei Libiei

Aproximativ 67 de oameni au murit într-un naufragiu care a avut loc în largul coastei Libiei, a araportat Alarm Phone  precizând că a primit informații de la un pescar.

Iran, peste o sută de morți. „O să-i spânzurăm pe rebeli”

Potrivit mărturiei, în jurul ori 17:00  “unii pescari au găsit o barcă de cauciuc dezumflată în largul coastei Tripoli și mulți oameni în mare. Au reușit să salveze 30, dar mulți alții s-au înecat. Ne-au spus că au încercat degeaba să contacteze garda de coastă libiană, nimeni nu a intervenit “.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.