Aproape că și-a ucis partenera într-un ”raport extrem”, judecătorii nu îl condamnă: ” Ea a cerut acest tip de raport”

Și-a atacat în mod sălbatic partenera, dar a fost achitat. Judecătorii au decis că violența a avut loc într – un raport intim extrem, în care femeia a fost consensuală și de aceea Kane Elliott, 26, din Cwmbran, Torfaen, a fost considerat nevinovat.

Femeia Rhiannon Davies, declarat că a fost atacată de partenerul ei care ar fi strangulat-o pe tot timpul raportului. Când poliția a ajuns la fața locului a găsit-o pe femeie pe pământ, cu ochii negri, incapabilă să se miște, cu mai multe răni și cu hemoragie abundantă. Bărabtul s-a apărat spunând că ea a dorit acest tip de violență: „A fost foarte convintă. Spunea că vrea să încerce lucruri noi. Cererea ei era ciudată și devenise violentă. Insista asupra strangulării și apoi a început să mă pălmuiască”

Și-a obligat soția și fiul vitreg să întrețină raporturi în timp ce el înregistra: tatăl monstru arestat

Se pare că atunci când a refuzat să aibe un raport violent cu ea, femeia s-a înfuriat și a început să-și lovească partenerul după cum a informat și presa locală . Cu toate acestea, ea a negat afirmațiile lui Elliot potrivit cărora el a fost cel care a fost lovit cu violență deoarece refuzase un raport extrem. Judecătorii l-au considerat pe bărbat nevinovat și i-au dat câștig de cauză.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.