Apple trimis în judecată de un rus: „Am devenit homosexual din cauza aplicației sale”

Bărbatul a primit GayCoins din AppStore Apple din greșeală: „M-au manipulat și nu mă pot reveni la normal”

Un cetățean rus a depus o plângere împotriva Apple acuzând compania ”mărului mușcat” Apple că l-a făcut homosexual. „Nu judecați înainte de a încerca ”: împreună cu acest mesaj, bărbatul, care a decis să rămână anonim, a primit 69 de GayCoins în locul bitcoinurilor pe care le-a achiziționat printr-o aplicație pentru gestionarea portofelului virtual din AppStore . „După acel mesaj am încercat relații homosexuale, iar acum nu mă mai pot întoarce ” , a spus bărbatul, care a cerut companiei lui Steve Jobs compensații pentru daune morale de un milion de ruble (aproximativ 14.000 de euro).

Bokshil, cățelul care de zece ani așteaptă întoarcerea stăpânilor săi

“Apple m-a împins către homosexualitate” – “Am un iubit constant și nu știu cum să explic acest lucru familiei mele. Viața mea s-a schimbat în rău – spune bărbatul – și nu se va mai întoarce niciodată la viața de heterosexual. Adevărul este că Apple m-a manipulat, împingându-mă spre homosexualitate “. Acuzația este susținută și de avocatul Sapijat Gousnieva , cunoscut deja pentru atacarea gigantului fast-food McDonald’s în 2016 : la vremea respectivă, avocatul a apărat o femeie care s-a rănit la obraz cu un os găsit într-un sandwich.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.