Apocalipsă în Kenya: 29 de morți au fost măturați de alunecări de teren

Cel puțin 29 de persoane, inclusiv șapte copii, au fost uciși  de alunecările de teren provocate de ploile abundente care au lovit Pokotul de Vest,  în Kenya, relatează BBC .

Inundațiile din Somalia: peste 547.000 de persoane sunt afectate

Potrivit autorităților locale, satele Nyarkulian și Parua sunt complet izolate, iar străzile inundate. În ultimele zile, ploile puternice au provocat victime în Etiopia și Tanzania, în timp ce în Somalia, sute de mii de oameni au fost nevoiți să își părăsească locuințele.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.