Apocalipsa Ecuador, alte 800 de cadavre găsite de poliție abandonate în cutii pe marginea străzii

Poliția  Guayaquil , principalul focar de coronavirus din Ecuador, a recuperat aproximativ 800 de cadavre care au fost abandonate în cutii: acestea sunt trupurile persoanelor care au murit în ultimele două săptămâni. În Guayaquil, în ultimele zile, multe cadavre fuseseră abandonate chiar și pe străzi de frica contagiunilor, atât de mult, încât guvernul a fost forțat să înființeze un grup de lucru specific al poliției pentru recuperarea lor. Conform unor date de la începutul crizei, au fost cel puțin 1.400 de victime. Rapoartele oficiale publicate de guvernul Quito înregistrează totuși 7.500 de cazuri și 333 de decese.

Coronavirus, nu mai au unde să-și pună morții: rezidenților din Ecuador le sunt distribuite sicrie din carton VIDEO

Jorge Wated, șeful grupului de lucru al poliției, a explicat: „Numărul (de cadavre) pe care l-am recuperat din casele cu agenții noștri a depășit 700 ”. La scurt timp după aceea, Wated a scris pe Twitter că numărul de cadavre recuperate a crescut la 771, plus alte 631 din spitale. Morgile sunt pline și mulți suferinzi mor de coronavirus singuri în acasă sau pe stradă. “Greșelile făcute nu pot fi repetate”, a declarat vicepreședintele Otto Sonnenholzner, originar din Guayaquil și responsabil pentru lupta guvernului împotriva virusului. Pe Twitter, guvernul a anunțat că armata va merge ușă în ușă în Guayaquil pentru a efectua „teste rapide”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.