Apelul unei mame îndurerate: ” Vă rog, ajutați-mă să-mi salvez fetița ”

Am primit pe pagina noastră un apel din partea doamnei Olga Mitronici, o mamă care se luptă cu toate forțele să-și salveze fetița bolnavă de cancer. La doar 1 an și 8 luni o mânuță de copil se luptă cu boală cruntă: Tumora Wilms sau Nefroblastom masiv la rinichiul drept și care acoperă și afectează toate organele interne.

”Cel mai grav ce poate să se întâmple este atunci când COPILĂRIA este întreruptă… Nu există jucării preferate , iepurași, baloane, păpuși… Nu există plimbări cu mama în locurile de joacă zgomotoase vesele … nu există prieteni, pur şi simplu nu există această copilarie adevărată în care auzi zâmbetele copiilor…

Ea se transformă în pereții tăcuți ai spitalului, injecții, pastile … frica și lacrimile atât de înțepătoare de durere ale copiilor????
Motivul este CANCERUL! Cancerul care nu are nici un strop de milă față de noi….  Dar luptăm cum ştiu doar mamele, pline de disperare, pline de durere și de frică pentru șansa de a reveni acasă la o copilărie frumoasă, pentru șansa de a trăi o viață lungă și fericită. Şansa noastră se măsoară în bani şi doare înzecit??? ??

Contul de donatii din orice tară:  

https://www.caritate.md/donations/din-inima-pentru-adelina-mitronici.

https://www.facebook.com/donate/1393694527444575/?fundraiser_source=external_url

Expediați un SMS cu conținutul 509 la:

2910 (abonatii Unite), 1 SMS – 45 MDL

2910 (abonatii Moldcell), 1 SMS – 45 MDL ✅✅?️Va rog să distribuiți la maxim cazul nostru..Vă mulțumesc din suflet și vă doresc numai bine și sănătate la toți.✅?️?️??

✅ ❌Disttibuiți vă rog,e gratis❌✅

Puteți să donați și prin intermediul site-ului Caritate.md 

De Ana Moldovan

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.