Apelul lui Merkel: „Germani, vă rog să rămâneți acasă”, iar președintele Steinmeier intră în carantină

Chiar și în Germania în ciuda regulilor, virusul avansează. Președintele german Frank-Walter Steinmeier a intrat în carantină după ce unul dintre gărzile sale de corp a dat test pozitiv pentru coronavirus.

Acest lucru a fost anunțat de unul dintre purtătorii de cuvânt. Steinmeier a intrat în contact cu persoana „timp de câteva zile” săptămâna trecută. De asemenea, președintele a fost supus unui test iar acum așteaptă rezultatul.

Citește și Oroare la Viena: o mamă și-a ucis cele trei fiice și a avertizat poliția

Angela Merkel le cere germanilor să rămână acasă. “Renunțați la orice călătorie care nu este cu adevărat necesară – spune ea într-o declarație, în timp ce țara vede o nouă creștere a  infecțiilor-, la orice sărbătoare care nu este cu adevărat necesară. Vă rugăm să rămâneți acasă cât mai mult posibil. . Cum va fi iarna noastră, cum va fi Crăciunul nostru, se va decide în zilele și săptămânile viitoare “.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter,  Instragram și Odnoklassniki

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.