Apelul disperat a unei femei către poliție: ” Veniți repede, am gătit un penis de om”

Îi era teamă că  a cumpărat un penis uman, așa că a chemat poliția neliniștită de forma cărnii pe care o pusese pe farfurie. Povestea neobișnuită i s-a întâmplat unei femei din Akron, un oraș din Ohio.

Lania Singfield, acesta este numele femeii, declară acum că vrea răspunsuri despre carnea pe care o cumpărase anterior: convinsă că a cumpărat coadă de curcan  😯 , s-a trezit în farfurie o bucată de carne care avea tot aspectul unui penis uman.

Femeia a declarat pentru Akron Beacon-Journal: „ Arăta mult mai mult ca un penis uman decât orice alt tip de carne . Sper să nu fie de om, pentru că cineva acum ar putea fi chiar mort ”. Polițiștii s-au repezit de fapt la locuința femeii și au luat în custodie presupusul penis pentru a-l duce la un laborator și a-l analiza.

 

Ofițerii au înmânat apoi carnea medicului legist și a rezultat că nu era nici curcan, nici penis – era carne de porc.

Lania a decis toruși să dea în judecată magazinul de unde a cumpărat carnea. Magazinul în cauză a răspuns afirmând că nu au mai avut probleme cu acest tip de produs înainte, menționând că se angajează să mențină cele mai înalte standarde de control al calității.

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.