Apartamentul ororii: o familie a strâns 1.300 de litri de urină în propria locuință

Poliția a descoperit o familie compusă din trei persoane din Aktau, Kazahstan, care locuiau într-un apartament plin cu sute de sticle de plastic umplute cu propria urină, după ce toate utilitățile le-au fost tăiate.

Poliția a intrat în casa familiei, în orașul Aktau, din sud-vestul Kazahstanului, după ce vecinii s-au plâns de duhoarea insuportabilă. Cei trei adulți, părinții și fiul lor au urinat timp de 2 ani în sticle de plastic. Agenții au folosit o bară de fier pentru a intra în apartament după ce familia a refuzat să își deschidă ușa. Intrând în apartament, au găsit sutele de sticle de plastic umplute cu urină și depozitate pe podea. Ei au adunat un total de 1.300 de litri, potrivit rapoartelor mass-media locale, scrie Mirror.

Citește și Coronavirus: 5 senatori americani și-au vândut acțiuni înainte de urgență

Toți cei trei membri ai familiei au fost duși la un spital de sănătate mintală.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.