Apariție misterioasă în apropierea cascadelor Dettifoss ( video )

O creatură misterioasă a fost observată în Islanda în apropierea cascadelor Dettifoss. Creatura a fost filmată de o tânără, care a distribuit scurtul videoclip pe rețelele de socializare. În realitate, fata a filmat spectaculosul joc al cascadei, dar dacă vă uitați mai atent la videoclip, puteți vedea o prezență misterioasă apărând din spatele unei stânci

 

Un asteroid ar putea lovi Pământul pe 2 noiembrie. Dar pericolul este relativ

În imagini se vede o siluetă neagră , greu de observat în contururile sale, într-un punct inaccesibil, în fața impresionantei cascade.  În acel moment web-ul a înnebunit și videoclipul a devenit viral. Unii spun că este un alpinist cu cască, unii cred că este o simplă pungă de plastic, în timp ce alții văd o reptilă uriașă, deoarece forma face cu adevărat să se gândească la o șopârlă mai mare.

Dar sunt și mulți  sceptici care sunt convinși că videoclipul a fost manipulat , iar cei cu o imaginație mai bogată cred că este un elf, deoarece imaginile au fost filmate în ceea ce se numește țara elfilor.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.