Învinge Covid-ul dar se îmbolnăvește de Kawasaki: o fetiță de 5 ani se luptă între viață și moarte

O fetiță de cinci ani se luptă între viață și moarte într-o unitatea de terapie intensivă a unui spital englez. După ce a reușit să învingă coronavirusul, fetițaa contractat boala Kawasaki, o inflamație mortală potențial a vaselor de sânge despre care se crede poate fi legat de covid-19. Piers Roberts, acesta este numele tatălui micuței Scarlett, a spus că medicii i-au dat fetei o șansă de supraviețuire de doar 20%.

Fata contractase coronavirusul la școală înainte ca guvernul britanic să impună blocarea.  În primele șase săptămâni nu a avut niciun simptom, apoi s-a starea ei de sănătate s-a precipitat brusc, iar medicii au găsit complicații în mai multe organe. Scarlett a reușit totuși să-l învingă pe covid-19, dar câteva zile mai târziu a fost diagnosticată cu boala Kawasaki pentru care este încă internată în unitatea de terapie intensivă.

Coronavirus și Kawasaki, la numai 8 luni, Alex este cea mai tânără victimă din Marea Britanie

Mătușa ei a explicat că nu este conectată la un ventilator de plămâni, dar are probleme cardiace grave.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.