Anushka copilul minune: la 11 ani are un IQ mai mare decat Einstein

Anushka Dixit are doar 11 ani, dar este deja printre cei mai inteligenți oameni din lume. Potrivit testului Mensa are un IQ de 162 de puncte, mult mai mare decât al lui Albert Einstein, care sa oprit la 140 și de cel al lui Stephen Hawking, 2 puncte. Fata trăiește în Londra și s-a văzut că nu este un copil ca toți ceilalți copii când a început să vorbească perfect la doar  șase luni. Repeta la perfecție tot ce auzea la televizor.

Amazon , un pompier dă de băut unui tatu însetat: imaginea devine virală pe web

Când s-a prezentat la testul Mensa era cea mai tânără candidată dar și cea mai deștepată. “A fost dificil, dar nu foarte dificil”, a comentat fetița la sfârșitul testului. Acum face parte din comunitatea “mensani”, adică 2% din populație care are cel mai înalt nivel de inteligență. Nefiind mulțumită de acest rezultat surprinzător, Anushka s-a plasat și în cei 1% dintre persoanele cele mai inteligente din lume.

Primul caz de deces din cauza țigării electronice

Fericită  să studieze toate materiile – cu o ușoară preferință pentru poezie și engleză – după acest record ea  visează să devină doctor. Mama ei acum doi ani a fost diagnosticată cu cancer la sân, iar acum Anushka vrea să-și pună inteligența la contribuție și să găsească leacul împotriva cancerului.

De Andreea Sas

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.