Anunț uluitor! O femeie și-a scos copilul nenăscut la vânzare pe Facebook

Anunţul uluitor a fost postat pe Facebook, într-un grup de mămici.

Tânăra  de 31 de ani, este din Satu Mare și  mai are încă 3 copii acasă.

Ea  a lansat un apel pe Facebook  prin care a vorbea despre posibilitatea de a-și da unei alte familii, pe bani, cel de-al patrulea copil pe care îl aşteaptă. Printre comentarii ea a lansat și ideea unui preț de 10.000 de euro pentru bebeluș.

Ea şi-a motivat gestul şocant prin faptul că ar fi împovărată de datorii la bănci.

62019820 1

După ce a fost blamată de zeci de femei, ea şi-a retras anunţul.

Ea  a început să spună că a fost o greşeală de exprimare şi că, de fapt, voia doar să îşi dea copilul spre adopţie unei familii care să aibă grijă de el.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.