Anthony Fauci în izolament : contact cu o persoană infectată

Fauci, directorul National Institute of Allergy and Infectious Diseases, a explicat că va lucra de acasă, dar ar putea merge  și la biroul său unde este singur. Virologul, simbolul urgenței Coronavirus din SUA, Anthony Fauci, a intrat în auto-izolare timp de 14 zile după un contact (definit drept „risc scăzut”) cu o persoană a personalului de la Casa Albă care a rezultat pozitiv la Covid-19.

Durerea de ochi ar putea fi un alt simptom de Covid-19: datele apar din analiza căutărilor pe Google

Acest lucru l-a spus el însuși publicației CNN. Astfel, numărul experților de sănătatea al grupului de lucru din SUA , care au intrat în carantină a crescut la trei.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.