Antarctica: s-au descoperit mici fosile umanoide vechi de 600 de milioane de ani

Căutările nu se opresc, cu atât mai puțin în Antarctica (numele continentului interzis). Cercetătorii sunt mereu la vânătoare pentru o nouă descoperire.

O mică expediție de reporteri de la The Reporter National aveau un plan: să demonstreze lumii că ceea ce au citit într-o publicație despre existența unei baze extraterestre erau minciuni, dar s-au lovit de cu totul altceva. Au dat peste un grup de paleontologi care au adus cu ei o mare descoperire, care ar putea susține cu adevărat existenței acestei bazei extraterestre.

Au găsit un schelet umanoid foarte mic în roci sedimentare , nu mai mare de 30 de centimetri. Ei au estimat că vârsta sa este de peste 600 de milioane de ani.  A doua se întindea pe o altă bucată de piatră și   era într-o stare mai bună de conservare.

Paleontologii nu au urmărit inițial să caute astfel de schelete fosilizate. Căutau indicii din fostele colonii ale unor specii de dinozauri care au trăit în  zonă. Dar din fericire pentru ei (sau ghinion) planurile lor s-au schimbat.

Citește și „Va fi un an de suferință”, profeția Babei Vanga pentru 2021

Toate acestea ar putea părea ciudate, nebunești, inutile și așa mai departe, dar ceea ce este și mai ciudat este modul în care era lumea noastră în acel moment. Pentru a vă face o idee,  primii oameni sau strămoșii noștri genetici au apărut acum 2,5 milioane de ani, în timp ce primii dinozauri au apărut acum 200 de milioane de ani.

Așadar, acum 600 de milioane de ani, primele specii de vertebrate terestre nici măcar nu au apărut. În acea perioadă, singurele ființe vii non-bacteriene sau microscopice erau meduzele, care începeau să se formeze.

Astăzi scheletele sunt cercetate la Instituto Nacional de Estudios Antiguos pentru mai multe informații și explicații despre această ciudată descoperire.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.