Anonymous dezvăluie o altă versiune al morții prințesei Diana

Grupul de hackeri Anonymous  ar fi anunțat că deține câteva documente compromițătoare cu privire la președintele Statelor Unite, Donald Trump, la Vatican și chiar la Familia Regală. Se pare că unul dintre dosarele aflate în posesia organizației ar viza moartea regretatei Diana , fosta soție a prințului Charles care a murit tragic în 1997.

Se pare că grupul de hackeri Anonim ar fi în posesia unei înregistrări care ar confirma că Lady Diana a fost ucisă, în timp ce accidentul de circulație în tunelul Alma din Paris ar fi fost doar  o acoperire pentru a ascunde responsabilitățile familiei regale în spatele morții prințesei. Diana pare să fi făcut câteva înregistrări cu puțin timp înainte de moartea ei, documentând un caz de violență în interiorul Casei Regale. Conform zvonurilor, prințesa a vrut să dezvăluie conținutul înregistrării întregii lumi, dar acest lucru ar fi provocat un scandal pe care familia regală nu l-ar fi permis niciodată.

George Floyd, autopsia independentă contrazice cea a autorităților: „A murit prin asfixiere”

Nu este prima dată când se vorbește despre un presupus rol al Coroanei în moartea Prințesei, care, cu siguranță, după despărțirea ei de Charles nu atrase simpatia Prințului și Reginei (și, într-adevăr, dezvăluise informații cu privire la căsătoria ei care au aruncat umbre grele asupra familiei regale, pornind de la trădările constante ale lui Charles și încercările sale de sinucidere ). Pe rețelele de socializare, a izbucnit o furtună privind știrile dosarelor deținute de Anonymous, și cine știe dacă în curând povestea nu va avea evoluții ulterioare.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter,  Instragram și Odnoklassniki

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.