Annie Glenn, văduva primului astronaut american care a intrat pe orbită în jurul Pământului a murit la 100 de ani

Annie Glenn, văduva astronautului american și senatorul John Glenn, a murit ieri la vârsta de 100 de ani, în urma unor complicații legate de Covid-19, ha declarat printr-un comunicat  NASA . John Glenn a murit în 2016, la 95 de ani, după o  carieră militară și politică strălucită.  La momentul morții sale, cei doi erau căsătoriți de 73 de ani.

În 1962, John Glenn a fost primul american care a intrat pe orbită în jurul Pământului, rămânând în spațiu aproape 5 ore.  Glenn s-a întors în spațiu cu naveta spațială în 1998, în  misiunea STS-95, stabilind un nou record la vârsta de 77 de ani.

SUA, un tânăr a dezvoltat un site de urmărire a Covid-19: a refuzat vinderea lui cu 8 milioane de dolari

Tocmai în 1962, Annie Glenn a intrat  în lumina reflectoarelor, pe care încerca să le evite din cauza problemelor de vorbire pe car ele avea, era bâlbâită.Ulterior, ea a participat la un program intens la Institutul de cercetare în comunicații al Colegiului Hollins, acum Universitatea Hollins, care a ajutat-o ​​să facă progrese semnificative și să vorbească în public. De atunci, a fost ambasadorul  persoanelor care suferă de tulburări de vorbire.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.