Aniversare record: Elisabeta și Philip sărbătoresc 73 de ani de căsătorie

Regina Elisabeta și regele Philip sărbătoresc astăzi aniversarea a 73de ani de căsătorie. Ea în vârstă de 94 de ani și el în vârstă  99 de ani, ei sunt protagoniștii celei mai lungi și solide povești de dragoste regale. Nunta lor a avut loc în 1947 la Westminster, difuzată de BBC și urmată de 200 de milioane de oameni.

A 73-a aniversare este sărbătorită cu o fotografie postată pe profilul oficial al familiei regale de pe Instagram: „Această nouă imagine a fost lansată pentru a sărbători cea de-a 73-a aniversare a nunții reginei și a ducelui de Edinburgh. Fotografia arată Majestatea Sa și Alteța Sa Regală cu un card aniversar realizat de Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis, împreună cu alte felicitări și scrisori primite ”.

Citește și În satul Rabbit Hash, un bulldog francez a fost ales primar

Cuplul sărbătorește aniversarea izolați în Castelul Windsor. Elisabeta și Filip erau obișnuiți acum să trăiască separat pentru perioade lungi, dar 2020 ia adus împreună. Din momentul retragerii sale din viața publică în 2017, Philip a locuit aproape tot anul în Sandringham, în timp ce regina a continuat să conducă țara de la Palatul Buckingham. Cei doi s-au întâlnit doar de sărbători.

Potrivit unor surse apropiate casei regale, Elizabeth și Philip vor rămâne în Windsor până cel puțin 2 decembrie.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.