Anita Moorjani: „M-am întors din cealaltă lume pentru a transmite un mesaj umanității”

Anita Moorjani, o femeie de succes, a avut o experiență aproape de moarte. La acea vreme, a avut o călătorie într-o altă dimensiune, revenind mai târziu cu un mesaj pentru omenire În 2006, Anita Moorjani aproape a murit de cancer – și a revenit la viață vindecată de cancer.

Ea a împărtășit povestea experienței sale remarcabile aproape moarte cu milioane de persoane de când a lansat cea mai bine vândută carte din New York Times din 2014, „Dying to Be Me: My Journey From Cancer, to Near Death, to True Healing”. Anita Moorjani era femeie de afaceri, de origine hindusă, care locuia în Hong Kong. Cu toate acestea, viața i-a rezervat o surpriză amară … dar această surpriză ar fi dus-o într- o altă dimensiune .

În aprilie 2002, a fost diagnosticată cu „ limfom Hodgkin ” , un tip foarte agresiv de cancer care distruge sistemul limfatic al organismului.

Patru ani mai târziu și cu corpul complet deteriorat, Anita a trebuit să se deplaseze într-un scaun cu rotile și avea nevoie de de oxigen pentru a respira. Nu a trecut mult până a căzut în comă. O analiza ulterioară a demonstrat că mai avea de trăit doar 36 de ore . Cu toate acestea, soarta a avut o călătorie diferită pentru ea.

Orele acelea petrecute în pat cu rudele lângă ea, Anita relatează că a fost între o stare de conștiință și inconștiență . Apoi și-a simțit spiritul separat de corpul său și, brusc, nu a mai simțit nicio durere. Putea să vadă și să audă cum medicii i-au explicat că organele sale nu funcționează, motivul comei. Indiferent de ceea ce au administrat, rău a fost irecuperabil, nu se mai putea face nimic.

Citește și Șoc în India: și-au ucis cele două fiice fiind convinși că au puteri magice de a le readuce la viață

Anita a spus că a vorbit cu mama și soțul ei, cerându-i să nu se îngrijoreze de ea este bine, dar nu putea vorbi.

Nu înțelegea cum se putea simți atât de bine când corpul ei era practic mort, fără semne de viață. A văzut clar când a fost transferată la terapia intensivă.

În acel moment a simțit că traversează un prag . Tocmai trecuse într-o altă dimensiune în care simțea ceea ce, potrivit ei, era cel mai profund sentiment de dragoste care poate exista. Ea a descoperit că tratamentele medicale vindecă doar fizicul, dar boala energetică continuă. De aceea știa că imediat ce se va trezi, cancerul ei va dispărea.

În această altă dimensiune, Anita Moorjani a simțit că face parte dintr-un întreg . De parcă ar fi legată de tot ceea ce o înconjura și, la rândul ei, de tot ce se lega de ea.

În timp ce toți așteptau să moară, Anita și-a recăpătat cunoștința . În câteva săptămâni, starea ei începuse să se îmbunătățească. Medicii au rămas uimiți și i-au făcut alte analize și biopsii ale ganglionului limfatic și ale măduvei, cu rezultate extrem de pozitive: celulele canceroase dispăreau.

Acesta este unul dintre cazurile pe care știința nu le-a putut explica încă. Deși există multe teorii, probabil singurul lucru sigur este ceea ce a spus Anita Moorjani : a călătorit într-o altă dimensiune pentru a aduce un mesaj umanității.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră dTwitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.