Anglia, tatal isi tatueaza cicatricile fiului sau operat

Anglia, tatal isi tatueaza cicatricile fiului sau operat

Dragostea pe care părinții o au față de copii este cea mai curată și cinstită pe care o putem cunoaște. De acestă dragoste enormă a da dovadă și acest tată care și-a tatuat cicatricile fiului său operat. Povestea emoționantă se petrece în Anglia.

 

Joey Watts, un băiat de 6 ani care din Hull, un oraș din regiunea Yorkshire. Băiețelul a fost operat la inimă din cauza unei malformații ale inimii. Operația a fost foarte delicată: aceasta a constat în extinderea unui vas de sânge important a  aortei. Operația a avut succes, dar a lăsat o cicatrice imensă de aproape 16 centimetri deasupra pieptului.

Dramă în Balabac: un crocodil a devorat un copil de 10 ani de față cu frații săi

Tatăl său, Martin Watts, a vrut să-i arate fiului că nu este o rușine să ai o cicatrice și din acest  motiv, și-a  tatuat cicatricile copilului: o tăietură verticală lungă, urmată mai jos de una orizontală. Tatuajul este într-adevăr realist și ar putea confunda pe oricine. Potrivit The ndependent,  și frățiorul mai mic al lui Joey, Harley, suferă de același defect cardiac și va trebui să funcționeze.

 

Stenoza sferică a aortei (SSVA) este o îngustare a lumenului aortei în apropierea ei sau în apăropierea altei artere (ramificații arterei pulmonară, arterele coronare). Această îngustare poate împiedica circulația sângelui, provocând un murmur la inimă și o hipertrofie ventriculară.

De Claudiu Bot

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.