Anglia: o infectie cauzata de un streptococ rar ucide 12 persoane

Anglia: o infectie cauzata de un streptococ rar ucide 12 persoane

În Essex, doisprezece persoane au murit din cauza unei infecții bacterică rară. Grupul de intervenție medicală NHS Mid Essex a spus că au existat 32 de cazuri de boală, numită infecție streptococică invazivă (iGAS). Știrile au fost raportate de metro.co.uk. Public Health England a declarat că a fost un “incident local”, dar a avertizat că ar putea exista un risc ridicat de decese suplimentare din cauza epidemiei în curs de desfășurare.

 

 

Epidemia a început în Braintree și de atunci s-a răspândit în zonele din Chelmsford și Maldon. Bacteriile care provoacă infecția se găsesc de obicei în gât și în piele, iar oamenii pot avea aceste infecții fără a prezenta simptome. Se răspândesc cu usurință prin strănut, sărut sau în contact cu pielea.

 

Intr-un raport, o comisie de sănătate a declarat că boala pune viața în pericol atunci când bacteriile ajung în organism, în sânge, mușchi sau plămâni. Mai mult, potrivit medicilor, “majoritatea pacienților sunt persoane în vârstă care au avut un tratatment pentru răni cronice.

 

Rachel Hearn, directorul de asistență medicală și de îngrijire din grupul Mid Essex , a declarat: Gândurile noastre se îndreaptă  către familiile îndurerate ale persoanelor care au murit. Serviciul Național de Sănătate din Essex colaborează cu Public Health England și cu alți parteneri pentru a monitoriza  mai bine epidemia locală și au fost implementate măsuri specifice pentru a preveni răspândirea infecției.

YTe-ar putea interesa și „Trump este responsabil”, democratul american Beto O’Rourke posteaza fotografia a doi imigranti morti

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.