Anglia, ar fi trebuit sa fie o nuntă de vis, dar a fost distrusă din cauza unei ..flatulențe

Poate părea o glumă sau o poveste inventată pentru a distra prietenii. În schimb, așa cum au recunoscut și protagoniștii poveștii, din păcate, totul este adevărat. Întâmplarea neplăcută vine din Anglia, o națiune care este mereu prosperă cu povești la marginea absurdului, dar … reale.

Potrivit The Sun, în timpul unei nunți, fratele mirelui și nașul nunții, a a probat această căsătorie cu mult zgomat și cu mult impact asupra climei, chiar dacă se afla în aer liber.  Chiar  protagonistul acestei întâmplări a povestit ziarului britanic The Sun rușinea prin care a trecut: „Fratele meu și cumnata mea au decis să se căsătorească după mai mulți ani de logodnă”, spune bărbatul ”mi-au cerut să fiu nașul lor și am acceptat cu multă fericire. Pentru mine a fost o adevărată onoare. Dar nici ei și nici eu nu ne-am fi închipuit vreodată că tocmai eu am să fiu cel care o le stric nunta de basm ”.

 Citește și El cere divorțul, ea îi face un ritual voodoo: o păpușă înțepată cu ace pe corp. Omul se simte rău

 

Locul ales de tânăra soție a fost pe o plajă frumoasă. Totul a fost perfect. Dar, la sosirea miresei, în timp ce se aflau la altar, nașul a început să aibe dureri mari de burtă: ” Când tatăl și prietena mea mi-au înțeles disconfortul, mi-au spus să merg la toaleta publică, care se afla  la doar câțiva metri. Dar mi-a fost teamă că între timp ar putea veni mireasa. mai mult decât atât nu sunt adept al băilor publice am teroarea becteriilor “.

Pentru a nu strica un astfel de moment, fratele mirelui a crezut că poate rezista întregii ceremonii. Dar  alegerea a fost una cât se poate de greșită: „Nu am mai putut să țin: am făcut un pârț, crezând că va fi unul în surdină, dar zgomotul și mirosul urât au fost resimțite în mod indiscriminat de toată lumea. Am încercat să mă prefac că nu s-a întâmplat nimic, încercând să stau lângă frate meu în cea mai importantă zi din viața lui ”.

 

La sfârșitul ceremoniei, bărbatul s-a repezit la baie, dar acum dezastrul a fost făcut: ”Cumnata mea mă urăște, ea și tatăl ei m-au acuzat că le-am stricat nunta și nu mai vor să mă vadă”. Fratele este mai înțelegător, dar este obligat să-și urmeze soția, astfel încât relația dintre cei doi frați este pe butuci… Asta este, împotriva vântului nu te poți pune, chiar dacă acesta a fost exagerat!

De Andreea Sas

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.