Anglia: ”Ai blocat culoarul, vei fi un om mort”, un barbat a fost injunghiat de 18 ori

”Ai blocat culoarul, vei fi un om mort”, acestea au fost cuvintele pe care le-a rostit Darren Pencille în vârstă de 35 de ani lui Lee Pomeroy de 51 de ani înainte de a-l înjunghia de 18 ori.

 

Cei doi se aflau pe culoarul unui tren care se era trebuia să se oprească în stația Clandon din Anglia.  Tragedia a avut loc la 4 ianuarie 2019, iar în timpul audierii care a avut loc marți, 25 iunie 2019, au apărut noi detalii tulburatoare ale crimei brutale.

Potrivit reconstrucției acuzației, Lee Pomeroy a fost ucis cu o zi înainte de ziua lui de naștere de față cu fiul său de 14 ani, după o discuție mai aprinsă  în tren cu Darren Pencille. Criminalul care purta un cuțit mare cu el în mod ilegal, pare să se fi enervat deoarece omul “blocase coridorul trenului”.

 

Se pare că Lee Pomeroy a încercat să evite să continue discuția cu agresorul, dar acesta a scos un cuțit și l-a înjughiat în gât după care l-a lovit de alte 17 ori. Darren a reușit să fugă atunci când ușile trenului s-au deschis în gară.

Înainte de a fi arestat, Darren Pencille s-a ascuns în casa unei tinere care l-a ajutat să-și schimbe aspectul. La proces ea a susținut  că în acel moment nu știa ceea ce  s-a întâmplat.

Te-ar putea interesa și Anglia: o infectie cauzata de un streptococ rar ucide 12 persoane

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.