Angelina Jolie ar dori sa se intoarca impreună cu fostul ei sot Brad Pitt (dar el nu vrea)(

Angelina Jolie ar dori să se întoarcă împreună cu fostul ei soț Brad Pitt și de aceea trage să încheie divorțul. Actorul nici nu vrea să audă de așa ceva și singurul său scop este să mențină o relație pașnică și civilă cu Jolie pentru binele copiilor ( șase copii dintre care  trei au adoptați – Maddox, 17, Pax, 15 și Zahara, 14 – și cei trei copii biologici – Shiloh, 12 și gemenii Knox și Vivienne de 10ani).

 

Potrivit the Sun , Angelina i-ar fi spus în mod clar lui Brad că dorește să se întoarcă cu el și că ar dori ca ei să fie din nou o familie. Se pare că nu se prea descurcă singură ( economic vorbind)  și de aceea face ca fiecare detaliu al divorțului să fie mai dificil .

 

În lupta legală până în prezent nu a fost excluse prin altele acuzațiile împotriva lui Pitt de maltratare  și a cerințele economice. Actrița a primit nu numai întreținere 1,3 milioane de euro în dor doi ani , ci și un împrumut de 7 milioane de euro pentru a cumpăra casa de familie.

 

În februarie, Angelina și Brad au fost văzuți împreună pentru ultima oară într-o firmă de avocatură din Los Angeles.

Te-arputea interesa și Vieti distruse: un roman de 24 de ani a murit intr-un tragic accident rutier in Italia

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.