Angajați umiliți de superiori și forțați să se târască ”în patru labe” pe o stradă din centrul orașului / Video

În genunchi, pe asfalt, în mijlocul traficului urban haotic: o scenă șocantă la care au fost martori  locuitorii orașului chinez Tengzhou, aflându-se în fața unui grup de angajați  ai unei companii de cosmetică, toate femei,  forțate să meargă pe genunchi pe stradă, deoarece, potrivit superiorii lor, nu au atins planul încasărilor stabilite de companie.

S-a întâmplat pe 14 ianuarie 2019

În fața acestui grup de angajate cere mergeau în genunchi se afla un supraveghetor al companiei, care  ținea un drapel cu numele companiei fluturându-l în fața ochilor uimiți ai trecătorilor care, după câteva minute, au alertat poliția. Intervenind la fața locului, polițiștii au obligat supraveghetorul să pună capăt acestei umilințe absurde și l-a amendat.  O scenă condamnabilă care nu a scăpat nici de furia internauților pe  rețelele sociale. Imaginile au devenit virale în foarte scurt timp.

Un „buton al îmbrățișării” o inimă desenată în palmă pentru a gestiona anxietatea fiicei sale

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și VK

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.