Anastasia, abandonată de tatăl ei adoptiv într-o groapă: “Era o cheltuială prea mare”

Adoptă o fetiță din orfelinat, dar câteva luni mai târziu o abandonează într-un depozit de deșeuri . Micuța Anastasia a fost găsită în  deșeurile de la o groapă de gunoi din Odessa, Ucraina. Fetița fusese abandonată de tatăl ei adoptiv într-o colibă ​​improvizată, la câteva luni după ce a adoptat-o.

Fetița și-a petrecut Crăciunul singură, în frig și expusă la mii de pericole, pentru că pentru tatăl adoptiv era o cheltuială așa că a scăpat de ea. După identificare, fetița a fost din nou încredințată serviciilor sociale care au readus-o la orfelinat, în timp ce autoritățile investighează tatăl adoptiv.

Citește și Copilă de 12 ani violată și ucisă cu pietre în timp ce vizita un templu cu matușa ei

Managerul orfelinatului a spus că a avut întotdeauna suspiciuni cu privire la bărbatul care a adoptat-o Anastasia, dar că nu legea nu i-a permis să ia măsuri. În iunie  fetița a fost adoptată dar pentru că pentru era o cheltuială prea mare   a abandonat-o la groapa de gunoi.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.