Analistul și reporterul publicației New Yorker a fost suspendat: s-a masturbat în timpul unei emisiuni video

Publicația New Yorker  l-a suspendat pe cunoscutul analist-reporter Jeffrey Toobin pentru că s-a masturbat în timpul unui chat video pe Zoom. Episodul, care a avut loc săptămâna trecută, a fost dezvăluit de revista Vice. Știrea a fost apoi relansată de alte media americane, inclusiv CNN, cu care Toobin lucrează ca analist juridic.

Programul jenant, confirmat lui Vice de două persoane prezente la chat care au cerut să rămână anonime, a avut loc în timpul unei simulări electorale în care cele mai importante semnături ale publicației sus menționate  și ale unor colegi ai radioului WNYC au interpretat politicienii americani.

Citește și Brazilia, un preot în vârstă de 36 de ani a fost ucis. Criminalul a mărturisit: „Aveam o aventură”

Am făcut o greșeală jenantă și stupidă, crezând că sunt în afara ecranului. Îmi cer scuze soției, familiei, prietenilor și colegilor”, a spus Toobin într-o declarație adresată Vice. “Am crezut – a adăugat el – că nu se vede pe cameră, am crezut că am închis videoclipul“. Suspendarea sa a fost confirmată de purtătorul de cuvânt al New Yorker-ului.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.