An Nou sângeros în Afganistan, 40 de agenți au fost uciși

An  Nou sângeros în Afganistan, unde în prima zi a anului 2020, talibanii au atacat forțele de securitate din regiunile nordice ale Balcanilor și Takhar, Kunduz și sudul Helmand, ucigând peste 40 de agenți.

Citește și Turcia, cinci militanți ISIS arestați: au planificat un atac pentru Anul Nou

Ajmal Faiz, șeful poliției din provincia Balkh, a declarat că talibanii au atacat un post de control al autostrăzii în zona Alam Khail.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.