Americanul care a inventat fenomenul „Ice Bucket Challenge” a murit la vârsta de 34 de ani

Ice Bucket Challenge, fenomenul viral presupunea ca o persoană să-și toarne în cap o găleată cu apă înghețată, urmând ca după aceea, să nominalizeze o altă persoană care să facă același lucru.

A fost inveția lui Pete Frates, un tânăr în vârstă de 34 de ani care suferea de scleroză, iar cauza lui a strâns milioane de dolari pentru studii, în vederea găsirii unui tratament pentru a-i vindeca afecțiunea, scrie Mirror.

„A fost un luptător nobil care ne-a inspirat pe toți să ne folosim talentele și puterea în serviciul altora. A fost un model pentru noi toți”, a declarat o rudă a bărbatului.

Citește și Și-a ucis fetița iar pe băiat l-a aruncat de la balcon. O mamă acuzată de cele mai grave infracțiuni

„Ice Bucket Challenge” a devenit virală pe rețelele sociale, care a dus la un nivel crescut de notorietate în ceea ce privește acest sindrom, cât și la strângerea de fonduri pentru găsirea unui tratament.

Celebrități precum Kim Kardashian, Bill Gates, Lady Gaga și Will Smith au participat la provocare.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.