Americanii bogați sunt dispuși să plătească zeci de mii de dolari pentru a se vaccina mai repede

Este o cursă împotriva timpului care conduce întreaga lume către vaccinările în masă necesare pentru a opri situația de urgență a coronavirusului , infecțiile și pandemia. În timp ce în SUA, FDA este prima agenție care aprobă vaccinul Coverna Moderna , unii medici au spus că au primit multe apeluri de la cetățenii bogați care sunt dispuși să plătească sume mari de bani pentru a fi vaccinați în avans.

Unii dintre bogătanii americani par să fie dispuși să plătească zeci de mii de dolari pentru a fi printre primii la vaccinare, dorind chiar să treacă în fața categoriilor  risc. De fapt, persoanele în vârstă, medicii și asistentele medicale sunt primii care au primit vaccinul anti-Covid .

CITEȘTE ȘI: Tineri fără mască într-o discotecă din Wuhan: epicentrul orașului Covid revine la normal

Los Angeles Time a raportat mărturia unor medici. „Primim sute de apeluri telefonice în fiecare zi de la bărbați și femei care oferă zeci de mii de dolari pentru a fi printre primii vaccinați  ” , spune dr. Ehsan Ali , directorul doctorului de concierge din Beverly Hills. Justin Bieber și Ariana Grande sunt printre primii pe listă.

Dr. Jeff Toll , director al Cedars-Sinai Medical Center, a raportat cererea unui alt personaj: „Dacă aș dona 25 de mii de dolari centrului m-ar ajuta să nu mai stau la coadă? “.

În fața acestor propuneri, Dr. Abe Malkin nu este mulțumit și comentează: „Suntem guvernați de jurământul hipocratic . Avem responsabilitatea de a oferi asistență persoanelor care au cea mai mare nevoie ” .

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.